Aanbod


Maak een afspraak voor een gratis bewegingsassessment en gesprek. Nadien bekijken we samen welke aanpak het best aansluit bij jouw doel en wensen.  

Personal training


Na een gesprek, lichaamsmeting en bewegingsanalyse wordt er een individueel trainingsprogramma opgesteld in functie van jouw doelstelling. Of je nu sportieve prestaties wil leveren, je houding wil verbeteren of gewoonweg fitter wil worden, Personal training is er voor iedereen ongeacht je trainingsniveau of  leeftijd. Tijdens de trainingssessies word je intensief gecoacht. Met een wetenschappelijk onderbouwde aanpak zorgt Bolster voor een maximaal resultaat op een verantwoorde en veilige manier. Onze coaches specialiseren zich elk in hun eigen discipline. 

Meer info

 

Vanaf €45/sessie

 

boek een afspraak!   

Diëtetiek


Je kan bij onze erkende en RIZIV-geregistreerde diëtiste terecht voor:

  • Advies bij vermageren / op punt stelling van je eetpatroon & hulp in  de zoektocht naar blijvende gezonde gewoonten
  • Voedingsadvies voor sporters
  • Diabetes
  • Hypercholesterolemie/ hyperlipidemie
  • Voeding voor/tijdens/na zwangerschap
  • Bepaalde intoleranties (gluten, lactose,..)

Meer info & tarieven

 

Boek een afspraak!

Small group training


In een groep van 3-6 personen geef je het beste van jezelf tijdens leuke en kwalitatieve trainingen. Bolster voorziet 3 SGT-concepten voor een maximaal resultaat. Wat kan je verwachten?

- Hoog fun gehalte

- Expertise en kwalitatieve coaching

- Lagere kostprijs

Meer info

 

Vanaf €14/sessie

 

Boek een afspraak!

Online personal coaching


Wisselde agenda en nood aan flexibiliteit?  Je wilt begeleiding op een hoog niveau en dit tegen een lagere kostprijs? Dan is online personal coaching zeker iets voor jou! Een ervaren coach zorgt voor een aanpak op jouw maat vanop afstand, maar is toch altijd dichtbij. 

Ontdek wat Online personal training bij Bolster inhoudt! 

 

Meer info

 

€390/ 12 weken 

 

Boek een afspraak!

Remote support program


Wil je graag een trainingsschema op maat, maar heb je niet onmiddellijk behoefte aan intensieve coaching? Dan is het remote support programma iets voor jou. Na enkele testen en een gesprek wordt er een persoonlijk trainingsschema opgesteld. Tijdens een PT-sessie wordt dit schema toegelicht en geoefend, nadien train je zelfstandig verder. Waar en wanneer je wilt! Toch nog vragen? Onze coach is bereikbaar via Whatsapp of mail. Meer info

 

kostprijs: €159

 

Boek een afspraak

Nutrition coaching


Met kwalitatieve begeleiding naar goede eetgewoonten! Bolster helpt je beter voelen, beter presteren, er beter uit te zien, en beperkende factoren weg te werken. De coaching is gericht op duurzame verandering in plaats van successen op korte termijn. 

Meer info

 

Vanaf €45/sessie

 

boek een afspraak!  

* Personal training, small group training of nutrition coaching bij jou thuis of op locatie? Het kan! Hou er rekening mee dat er wel tijd- en verplaatsingskosten worden aangerekend.  Neem gerust contact op voor extra informatie.

Business


Onderzoek wees uit dat sporten op het werk de productiviteit, het welzijn en de betrokkenheid van werknemers verhoogt. Lang neerzitten en bureauwerk kunnen leiden tot een verhoogd gezondheidsrisico, nek- en rugklachten. 

 

Voor al deze zaken heeft BOLSTER het antwoord klaar. Interesse in het Business aanbod? Maak gerust een afspraak! Dan bekijken we samen wat er mogelijk is.