Aanbod


Maak een afspraak voor een gratis bewegingsanalyse en intakegesprek. Nadien bekijken we samen welke aanpak het best aansluit bij jouw doel en wensen.  

Personal Coaching


Na een gesprek, lichaamsmeting en bewegingsanalyse wordt er een individueel trainingsprogramma opgesteld in functie van jouw doelstelling. Of je nu sportieve prestaties wil leveren, je houding wil verbeteren of gewoonweg fitter wil worden, Personal coaching is er voor iedereen ongeacht je trainingsniveau of  leeftijd. Tijdens  trainingssessies of coachingsgesprekken wordt er met een wetenschappelijk onderbouwde aanpak gewerkt aan een maximaal resultaat op een verantwoorde en veilige manier. Onze coaches hebben stuk voor stuk een hoog opleidingsniveau.

 

Boek een gratis afspraak!

Hybrid Coaching


Wil je graag een trainingsschema op maat, maar heb je niet onmiddellijk behoefte aan intensieve coaching? Dan is hybrid coaching iets voor jou. Na enkele testen en een gesprek wordt er een persoonlijk trainingstraject opgesteld. In onderling overleg wordt er bepaald hoe vaak je afspreekt met je coach, daarnaast werk je zelfstandig aan je doelen. Waar en wanneer je wilt! Toch nog vragen? Onze coach is bereikbaar via Whatsapp of mail. 

 

€94,5/maand (+ live coaching sessies) 

 

Boek een gratis gesprek

Diëtetiek


Je kan bij onze erkende en RIZIV-geregistreerde diëtiste terecht voor:

  • Advies bij vermageren / op punt stelling van je eetpatroon & hulp in  de zoektocht naar blijvende gezonde gewoonten
  • Voedingsadvies voor sporters
  • Diabetes
  • Hypercholesterolemie/ hyperlipidemie
  • Voeding voor/tijdens/na zwangerschap
  • Bepaalde intoleranties (gluten, lactose,..)

Meer info & tarieven

 

Boek een afspraak!

Lichaamssamenstelling analyse


Dankzij het gebruik van "Bioelectrical Impedance Analyses (BIA)" meten we jouw lichaamssamenstelling tot in de puntjes. Data als lichaamsvet, vetvrije massa, botdichtheid,... helpen ons jouw progressie en noden nog beter in kaart te brengen.

 

Consultaties voor metingen + advies van onze experten kunnen los geboekt worden voor €35/sessie incl.btw.

 

InBody metingen zijn inbegrepen bij alle Personal Coaching trajecten en Diëtetiek.

 

Boek een afspraak!

Bolster Business


Onderzoek wees uit dat sporten op het werk de productiviteit, het welzijn en de betrokkenheid van werknemers verhoogt. Lang neerzitten en bureauwerk kunnen leiden tot een verhoogd gezondheidsrisico, nek- en rugklachten. 

 

Voor al deze zaken heeft BOLSTER het antwoord klaar. Interesse in het Business aanbod? Maak gerust een afspraak! Dan bekijken we samen wat er mogelijk is.