Voeding

Eieren
Voeding · 16. maart 2021
Eieren, ze zijn er in alle soorten en maten en je kan ze op zoveel verschillende manieren klaarmaken. Er wordt al enkele jaren gespeculeerd over het effect van eieren op de gezondheid, meer bepaald op de cholesterol.
Vitamine A en D
Voeding · 11. februari 2021
Vitaminen helpen ons met heel wat zaken. Ze hebben een werking in ons immuunsysteem, repareren ons DNA, beschermen ons hart, helpen ons ont-stressen, zorgen voor ontgifting en hebben een anti-oxiderende werking. Ze zijn met andere woorden belangrijk genoeg om eens dieper op in te gaan. Vandaag vertellen we wat meer over vitamine A en D.

Wanneer vitamines of mineralen suppleren
Voeding · 28. januari 2021
In normale omstandigheden zijn alle vitamines in voldoende mate aanwezig wanneer je gezond eet. Als je leefstijl in orde is, alles in je lichaam “werkt” zoals het moet, én je een compleet en volwaardig voedingspatroon hebt, is er geen enkele nood aan supplementen. MAAR...
De invloed van eiwitten op ons lichaam
Voeding · 13. januari 2021
Eiwitten zijn de bouwstoffen van ons lichaam! Alle lichaamscellen en weefsels zoals spieren, organen, zenuwen, botten en bloed, bevatten eiwitten. Ontdek waarom je ze moet eten, hoeveel en wat goede voedingsbronnen zijn.

Voeding · 10. december 2020
Een van de meest gestelde vragen door onze klanten is: "Wat eet jij, en waar haal je de inspiratie vandaan?". Wel, in dit artikel vind je makkelijk de favoriete bronnen voor recepten die onze coaches dagelijks gebruiken.

NEEM CONTACT OP: 

GSM: +32479612810

Mail: bolster.pt@gmail.com

 

Gert-Jan De Vis

Pater de Smetlaan 7 

9200 Dendermonde

BTW: BE 0691 819 143