Bolster Business

Binnen het Business aanbod wil Bolster bedrijven ondersteunen binnen het maatschappelijk relevante thema “Gezondheid en beweging”. Bolster wil maximaal inzetten op gezonde en gemotiveerde werknemers voor een bruisend en productief bedrijf.

 

Dit doen we met een cocktail van fun, kennis, enthousiasme en feeling! Waarom? onze Nederlandse collega's leggen het met plezier voor je uit! 

  • Gezondheid is een gedeelde verantwoordelijkheid

 

Werknemers zijn gedurende het grootste deel van hun dag op het werk. De grootste reden voor een inactieve levensstijl is het gebrek aan tijd naast het werk-en gezinsleven. Als werkgevers een werkplek kunnen aanbieden die ‘gezondheid’ uitstraalt, geeft dit een enorm positief signaal naar de werknemers. Op deze manier laat u als werkgever weten dat het welzijn van uw werknemers belangrijk is.

 

De voordelen voor werkgevers op korte en lange termijn zijn gigantisch. Blije, minder gestresseerde en fitte collega’s zijn productiever en geëngageerd!

 

  • Return of investment!

 

Vele studies bewezen dat investeren in een gezondheidsprogramma op het werk meer dan de moeite waard is.

Elke geïnvesteerde cent wordt dubbel en dik terugverdiend doordat werknemers productiever worden en het

ziekteverzuim drastisch daalt!

 

  • Gezonde bedrijfscultuur op een sportieve manier!

 

BOLSTER wil met een duurzame, ludieke en wetenschappelijk onderbouwde aanpak streven naar een gezonde bedrijfscultuur. Hierin staan autonomie, verbondenheid en competentie van de werknemer centraal.

Aanbod

Bolster Business traject

Traject specifiek ontworpen voor werknemers met een zittend beroep


Online traject voor thuiswerkers

Online traject specifiek ontworpen voor werknemers die thuiswerken met een zittend beroep.


Workshops

Eye-openers vol met handige tips and tricks om je bedrijf en je werknemers op weg te zetten naar een gezonde en actieve levensstijl.


Sportieve Teambuilding

Met een één- of meerdaagse events de teamgeest, communicatievaardigheden en activiteit van je werknemers naar ongeziene hoogtes brengen!