Sportieve Teambuilding

 Met een één- of meerdaagse event de teamgeest, communicatievaardigheden en activiteit van je werknemers naar ongeziene hoogtes brengen!

 

We werken alles uit op maat. Een coachingstraject vooraf? Catering? Allemaal mogelijk!

Work-space obstacle course

Je dagelijkse werkplek wordt omgetoverd in een obstakel en fun park! In verschillende etappes, waarin meerdere skills aan bod komen, tracht je in teams de verschillende klassementstruien te winnen.


The (L)olympic dream

Verschillende teams nemen het tegen elkaar op in een waaier aan “sporten-met-een-hoek-af”!


Corporate Dance-off

Met behulp van een heel arsenaal aan dance-moves uit verschillende genres maakt elk team samen met een coach een epische choreografie. Een vakkundige jury bepaald na de dance-off welk team over de beste dansbenen beschikt.


The Fun-athlon

Finish met je team als eerste na een spannende foto-tandem, raft/kayak en geocatch triatlon.


Beat the Boss

In samenspraak met ons kiest the Boss een aantal sportieve challenges. De werknemers hebben 30 dagen de tijd om hem te kloppen! Bolster begeleiding is uiteraard ook mogelijk.


Sporttoernooi

Na een initiatiereeks van 5-10 sportlessen uit een bepaalde sporttak wordt een groot toernooi georganiseerd. Welk team heeft het meest geleerd tijdens de trainingen?

 

Er zijn verschillende sporten mogelijk, zoals: badminton, judo, handbal, volleybal, zwemmen, atletiek, voetbal,...


Ultimate Challenge

Kies met je team een ultieme sportieve uitdaging. Rij samen de Mont-Ventoux naar boven, loop een trail, de Antwerp 10 miles of finish een obstaclerun. Bolster begeleidt jullie om samen een mooie prestatie neer te zetten en de uitdaging te voltooien!