· 

Gezonde recepten gids

Misschien wel dé meest gestelde vraag aan onze coaches wanneer het over voeding gaat... . "Wat eet jij, en waar haal je de inspiratie?". Wel ook wij halen onze mosterd ergens. De kunst om vanuit het niets, heerlijke smaakcombinaties uit je duim te zuigen, die ook nog eens gezond zijn, is niet iedereen gegeven. Gelukkig staat het internet vol met lekkere recepten. 

Spijtig genoeg is dat zelfde internet niet altijd zo betrouwbaar en is er een overvloed aan informatie. Wij helpen je de weg te vinden naar goeie bronnen die we zelf gebruiken. Weet wel dat voeding iets erg persoonlijk is. Ondanks het feit dat deze bronnen meestal gebruik maken van goede, gezonde ingrediënten met een hoge nutritionele  waarde, wil dat niet zeggen dat de porties en/of de inhoud ook geschikt is voor jou. Bekijk alles met een kritische bril, toets af met je persoonlijke voorkeuren, en pas aan indien nodig. 

Verder is 'goed eten' veel meer dan alleen letten op wat je eet. De manier waarop je eet, nieuwe gewoontes aanleren en eventuele belemmerende factoren aanpakken zijn minstens even belangrijk. Onze voedingscoaches en Diëtiste helpen je hier graag verder mee. 

Veel kookplezier met je nieuwe arsenaal aan goede bronnen! 

De Bolster coaches 

Chicks love food

Makkelijke gezonde recepten met weinig ingrediënten. Toffe thema's zoals five or less, baksels, feestmenu's,.. 

Lekker en Simpel

Doet wat het zegt.. Lekkere en simpele gerechten aanbieden. De website heeft een groot aanbod aan recepten per maaltijd. Wees selectief in je keuze.

Karola's kitchen

Karolien deelt haar passie voor gezond en lekker eten, haar uit de hand gelopen interesse voor voedingswetenschappen en liefde voor schrijven met jullie.


Kokerellen

Meer dan 500 gezonde, snelle & gemakkelijke recepten met maximaal 8 ingrediënten.

Nooit meer diëten

Sandra Bekkari kennen jullie vanop televisie. Van de gekende foodgoeroes is haar visie een van de betere.. Relatief weinig recepten, maar zeker de moeite om eens te bekijken.

Healthyfoodmakesyoufeelgood

Gezonde wereldkeuken. Op de blog zijn zowel vlees, vis als vega recepten te vinden. Aanrader voor wie graag elke dag op reis is ;) 


Libelle lekker

Website met een handige zoekfunctie en veel recepten. Wanneer je bij het kiezen van je recepten  vanuit een goeie basiskennis vertrekt, is hier heel wat te vinden. 

Foodbag

Lekkere keuken, met bewuste en Belgische producten. Jammer genoeg geen uitgeschreven recepten (daarvoor moet je klant worden en boxen bestellen). Wel veel inspiratie. 

Hellofresh

Gekend bij ondertussen iedereen. Ook zonder abonnement op deze service kan je de bijzonder handige recepten raadplegen. De recepten zijn makkelijk naar je hand te zetten. 


Chloé kookt

Studente geneeskunde met een passie voor koken. Chloé is ook te vinden op instagram. 

Charlot Pauwels

Gebalanceerde benadering van voeding. interessante blog met gezonde recepten. Er is ook aandacht voor zoete tussendoortjes en drankjes. Een well-known struikelblok voor velen. :) 

Precision nutrition

Marktleider in de health & fitness industrie. Enorm aanbod aan interessante informatie. Er zijn ook recepten te vinden op de website. Iets meer klinisch  en Amerikaans dan de andere bronnen, maar daarom niet minder interessant.


Reactie schrijven

Commentaren: 0

NEEM CONTACT OP: 

GSM: +32479612810

Mail: bolster.pt@gmail.com

 

Gert-Jan De Vis

Pater de Smetlaan 7 

9200 Dendermonde

BTW: BE 0691 819 143