Klanten aan het woord

Sinds 2018 helpen wij dag in dag uit bij het verwezenlijken van persoonlijke doelen. Ontdek hier het verhaal van enkele van onze sporters! 


Siegrid

Ik kwam bij Bolster terecht voor body reshaping én om opnieuw regelmaat in mijn beweegmomenten te vinden.

 

Mijn doelen zijn bereikt! Er werd gewerkt aan een brede scope (én beweging én voeding - met kleine maar HAALBARE tips & tricks). Twee geweldige uurtjes per week van in/ontspanning, heb afgezien, maar vooral keihard genoten van het traject!

 

Ook veel toffe babbels gehad met Gert Jan. Ik ben niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker geworden. THANKS!!

Jolien

Ik had last van vermoeidheid en pijn. Daarnaast was er een gebrek aan beweging, motivatie en begeleiding daarin. 

 

Trainen geeft je een goed gevoel! Ik ben trots dat ik dit gepresteerd heb. Dankzij het traject, heb ik meer energie, minder pijn en heel wat kracht opgebouwd.

 

Gert-Jan is heel tof in de omgang, weet je echt te motiveren en helpt je mee zoeken naar wat thuis haalbaar is om ook op een gezonde en sportieve manier verder te kunnen. Ik heb zeer leuke trainingen gehad en heb dingen kunnen doen die ik mezelf nooit voor mogelijk had gehouden. Daar zijn maar 3 woorden voor:

 

best coach ever! 

Jeroen

Ik had continue last van mijn schouder en nek.

 

Sinds mijn traject ben ik veel bewuster van mijn eigen houding en heb ik een pak minder last. 

Het is fijn om altijd op een positieve manier feedback te krijgen tijdens de trainingen. 

Ik heb heel lang getwijfeld om de stap naar een personal coach te zetten, maar ben ongelooflijk blij dat ik het heb gedaan!

 


NEEM CONTACT OP: 

GSM: +32479612810

Mail: bolster.pt@gmail.com

 

Gert-Jan De Vis

Pater de Smetlaan 7 

9200 Dendermonde

BTW: BE 0691 819 143